Binnenzwembaden van ontwerp naar werkelijkheid

De Weelde zwembaden creëert prachtige zwembadruimtes geheel in de stijl van uw woning en wensen. Door het toepassen van hoogwaardige materialen en technieken gecombineerd het juiste design wordt dit een van de favoriete plekken in uw woning.

Ontdek het bijzondere....

Droomzwembaden zijn onze passie. Architectonisch uniek, puur sportief of pure wellness. Uw welzijn en uw zwemplezier staan bij ons centraal. Ontspan in uw eigen zwembad en geniet van zacht zwembadwater van topkwaliteit. De Weelde zwembaden bouwt unieke binnen zwembaden die voldoen aan de aller hoogste kwaliteitseisen op het gebied van zwemwaterbehandeling.

Kristalheldere perfectie

De beste filters voor privé zwembaden. Het uitgangspunt van de OSPA waterbehandelingsfilosofie is, om door optimale filtering zoveel mogelijk verontreiniging weg te filteren. De extra laag actieve koolstof is in staat om geur-, smaak- en kleurstof betrouwbaar en veilig uit het water te verwijderen.

Milde desinfectie

Zwembadwater dat vriendelijk is voor huid en ogen, efficiente desinfectie bij een maximale waterkwaliteit: OSPA BlueClear installaties zorgen voor perfecte hygiëne zonder zwembadgeur

Maximaal bedieningscomfort

De OSPA BlueControl is het schakelcentrum van uw hele zwembadinstallatie. Hier komt alle informatie samen. U regelt en controleert hier alles, waterbehandeling, verlichting, klimaatbeheersing, afdekking en attracties. Via het touchscreen display in de zwembadhal of via uw tablet of smatphone.