skip to Main Content
Urban Pool

Urban Pool

Het gemak van de Urban Pool

De URBAN POOL combineert de luxe van een groot zwembad met de gemakken van een klein zwembad.

URBAN POOL: Het compacte zwembad

De URBAN POOL is een houten zwembad dat in de tuin geplaatst kan worden. Wij maken deze precies naar uw wensen op maat. Dit zwembad heeft verschillende voordelen. Zo is deze zeer compact, compleet en persoonlijk te maken. Een meer uitgebreid overzicht van de voordelen staat hieronder.

Compacte afmetingen voor elke tuin

De Urban POOLS zijn verkrijgbaar in drie standaard maten. Door de compacte maat is de URBAN POOL bijna overal te plaatsen. De houten constructie kan zowel bovengronds als in de grond geplaatst worden.

Sluit uw zwembad hygiƫnisch af

De URBAN POOL is uitgerust met een automatisch rolluik hierdoor is het zwembad optimaal afgesloten voor warmteverlies. Het afdek is af te sluiten zodat het veilig is voor mens en dier.

Urban Pool Rechthoek

Urban Pool Tuin

Een aantrekkelijk uiterlijk

De URBAN POOL is voorzien van een moderne licht grijze zwembadfolie. Ook de inbouwdelen en het rolluik zijn in dezelfde kleur als de zwembadfolie.

Alles erop en eraan

De URBAN POOLS zijn zeer compleet uitgerust met een glasfilter met 6-weg klep en zwembadpomp, LED onderwaterverlichting en schakelkast met tijdschakelaar.

Altijd verwarmd zwemmen

Optioneel is er een bijpassende warmtepomp van 5kW en 8kW leverbaar. Zo geniet u altijd van heerlijk warm zwemwater.

Aantrekkelijke prijzen

Door de standaardisatie in het productieproces zijn de zeer volwaardige URBAN POOL tegen een aantrekkelijke prijs leverbaar.

Urban Pool Vierkant

Urban Pool Achtertuin

Back To Top