skip to Main Content

Een zwembad op maat

U wilt niet zomaar een zwembad maar een zwembad dat precies aansluit bij uw persoonlijke smaak en stijl! U wilt zwemwater van de allerhoogste kwaliteit! U wilt een zwembad waaraan u en uw geliefden vele ontspannen momenten zullen beleven! U wilt een zwembad met beproefde techniek, efficiënte en energiezuinig! U wilt een servicedienst die de complete zorg voor uw zwembad op zich kan nemen! Precies vanuit die visie ontwikkelden wij De Weelde Superior Pool.

superior pool betegeld

superior binnenbad

Samen sta je sterk

Met onze Superior Pool serie bundelen wij de krachten met onze partners. Zo realiseren wij maatwerk projecten in optima forma. Ons zeer ervaren team van zwembad deskundigen weten precies wat belangrijk is bij het plannen en bouwen van zwembaden. Ieder zwembad wordt nauwgezet gepland en we besteden veel aandacht aan elk belangrijk detail. Of het nu een buitenzwembad of een binnenzwembad betreft, een nieuwbouw of een renovatie betreft.

Vraag vrijblijvend een brochure aan!

Iedere De Weelde Superior Pool is iets heel speciaals

Hoe maken wij dat verschil? Wij bouwen een zwembad dat precies aansluit bij de wens van onze klanten. Dit betekend dat we aandachtig luisteren naar uw individuele ideeën, samen met een team van specialisten creëren we een uniek zwembadconcept dat geheel past bij uw stijl en smaak. Door het combineren van ontwerp en design met onze bouwkundige kennis en onze kennis op het gebied van lucht- en waterbehandeling technieken weten wij ieder ontwerp tot een succesvol eindresultaat te brengen.

superior pool

Back To Top