skip to Main Content

Zwembaden van hoge kwaliteit

De Weelde Essentials Pools bestaan uit een serie van 5 vaste zwembadmaten. De zwembaden worden snel en vakkundig gebouwd met polystyreen bouwblokken speciaal ontwikkeld voor de zwembadbouw. De blokken worden voorzien van bouwstaal en volgestort met beton, hierdoor ontstaat een oersterke constructie van gewapend beton.

zwembadoverkapping

essential pools

Zwembaddiepte

De diepte van deze zwembaden is 1.50 meter. Doordat we standaard een hoogwaterskimmer toepassen is het daadwerkelijke waterniveau 1.45 meter. De DW Essentials Pools zijn uitgerust met alle essentiƫle onderdelen die een zwembad moeten bevatten.

Verfraaiend zwembadfolie

De zwembaden worden afgewerkt met een 0,8mm dikke PVC zwembadfolie, deze folie is verkrijgbaar in diverse kleuren. De zwembadrand wordt afgewerkt met een mooie zwembadrand naar keuze.

Vraag vrijblijvend een brochure aan!

Geautomatiseerd systeem

De Weelde Essential Pools worden afgedekt met een zomerafdekking. De zwembadtechniek bestaat uit een zandfiltersysteem met een zwembadpomp. De zwembadtechniek is afgestemd op de inhoud van het zwembad. Met de juiste mechanische filtratie wordt het zwemwater voor ca. 80% gereinigd, de overige 20% dient te gebeuren dmv chemicaliƫn (chemische waterbehandeling). Dit kunt u handmatig toevoegen, wij raden u echter aan om te kiezen voor een geautomatiseerd systeem. Daardoor bent u continue verzekerd van de juiste waterkwaliteit en is de levensduur van het zwembad gewaarborgd.
Om het zwembad te verwarmen passen we een warmtepomp toe. Hierdoor heeft u vanaf het vroege voorjaar tot het late najaar zwemwater met de juiste temperatuur. Om in de zomer gebruik te maken van de warmte van de zon kunnen we speciale zwembadzonnecollectoren aanbieden.

essential pool

Back To Top