skip to Main Content

Is dit jouw droombaan?

 • Werken in en rondom de meest mooie, luxe en exclusieve zwembaden;
 • Je eigen planning maken;
 • Minimale storingsdiensten;
 • Direct een vast contract;
 • Werken in een groeiend, klein, hecht en gezellig team.

Direct contact opnemen:

Over deze droombaan

Neem je zwembroek mee, want in de functie van servicemonteur zwembaden lig je regelmatig in de meest mooie, luxe en exclusieve zwembaden. Jij wordt binnen het serviceteam ingezet voor de service en onderhoud aan onze zwembadinstallaties. Daarin is geen dag hetzelfde; de veelzijdigheid van het oplossen van storingen, werken aan renovatie en nieuwe projecten met de modernste technieken maken deze baan een echte droombaan. Wij bieden wij jou een fijne, afwisselende baan met prima arbeidsvoorwaarden waarin wij investeren in jouw professionele ontwikkeling.

Je werkweek

Als servicemonteur zwembaden ben je wekelijks op locatie bij onze klanten aan het werk. Je bezoekt de klanten op basis van een servicecontract of voor plotselinge storingen. Tijdens de servicebezoeken onderhoud en controleer je de zwembadinstallatie, bij storingen spoor je het probleem op, adviseer je de klant en probeer je die zo goed mogelijk te helpen. Indien nodig bestel je zelf de benodigde onderdelen bij onze leveranciers. Je noteert de service- en storingsbezoeken als werkbonnen in onze app. Met je eigen bedrijfsbus bezoek je meerdere service/storingsbezoeken per dag die variëren van een uur tot een halve dag. Jij bent baas over je eigen planning en zorgt ervoor dat alle klanten snel, vriendelijk en vakkundig geholpen worden.

Wij maken zo’n 20 tot 25 nieuwbouw zwembaden per jaar. Als technicus help je ook regelmatig mee tijdens de bouw en houd je je bezig met de zwembadtechniek. Bij de nieuwbouw zwembaden werk je met een betrokken en gezellig team van 4 a 5 collega’s.

Indien er geen service- of installatiewerk op locatie is ga je in onze werkplaats in Winterswijk aan de slag met de voorbereidingen van de zwembadtechniek voor het volgende project. We streven ernaar om alle technische ruimtes identiek te maken, zodat we dit snel maar vakkundig kunnen installeren en zodat het overzichtelijk is voor de klant om mee te werken. Jij bent daarin een belangrijke spil.

 

Waar jij aan werkt

Jij houdt je o.a. bezig met de (automatische) zwembadafdekking, onderwaterverlichting, zwemmachines, filtervaten, automatisering, waterbehandeling, het controleren van de waterkwaliteit, het bijstellen van apparatuur, filtratie van het leidingwerk, doseerpompen en sensoren. Bij nieuwbouw zwembaden werk je o.a. aan het plaatsen van leidingwerk rondom het zwembad en het opbouwen van de (prefab) technische zwembadinstallatie.

Af en toe moet je zwemmen om het probleem te onderzoeken en een storing te verhelpen. Dat is geen straf in de prachtige tuinen en baden waar jij komt te werken.

 

Wie ben jij?

In de eerste plaats ben jij een servicegerichte vakman uit de installatie- of elektrotechniek. Na een intern opleidingsprogramma werk jij zelfstandig aan de service en onderhoud van onze zwembadinstallaties. Jij bent pro-actief, flexibel en staat stevig in je schoenen. Jij bent sociaal, representatief, nuchter en houdt wel van een geintje. Klanten worden vrolijk van jouw bezoek.

Duik jij met ons het avontuur in?

Word jij hier blij van en zou je meer willen weten? Kom dan eens kennismaken. Laat je telefoonnummer achter en wij bellen jou. Of bel direct met René Lovink (06 33 58 42 25) of stuur een mail naar info@deweelde.nl.

  Terugbelverzoek

  Over De Weelde

  Een verfrissende duik in het kraakheldere water van jouw eigen zwembad. Wie droomt daar nou niet van? De Weelde Zwembaden maakt deze droom voor haar klanten waar. Sinds vele jaren realiseren wij luxe en exclusieve zwembaden, met name in het oosten en midden van het land. Wij ontwerpen en bouwen de mooiste zwembad- en wellnessprojecten, zowel voor binnen- als buitentoepassingen.

  De Weelde Zwembaden heeft 5 zwembadconcepten ontwikkeld met zowel bouwkundige maatwerkbaden als geprefabriceerde oplossingen en neemt haar klanten desgewenst alle zorg uit handen. Van vergunning tot ontwerp, van grondwerk, funderingen tot en met terrassen tuinen en poolhouses.

  Er zijn in de zwembadbranche de laatste jaren veel technische vernieuwingen en innovaties doorgevoerd. Wij volgen deze trends natuurlijk op de voet. De basis van onze zwembaden berust nog steeds op vertrouwde zwembadtechniek, maar al onze zwembaden zijn inmiddels standaard voorzien van de nieuwste technologieën en ontwikkelingen op het gebied van energiebesparing, verwarming en waterbehandeling.

   

  Het team,  de sfeer en cultuur

  Wij werken met een klein betrokken, gemotiveerd en enthousiast topteam. Wij gaan er iedere dag samen voor 100% voor om een topprestatie te leveren; de mooiste projecten voor de meest tevreden klanten. Ieders mening telt bij ons; samen zorgen we voor de beste kwaliteit en dat vormt ook onze prettige werkcultuur. Wat daar ook aan bijdraagt is de onderlinge sfeer en het hoge humor-level, net zo belangrijk vinden wij. Kortom, een prettig team met een no-nonsense mentaliteit, de juiste gereedschappen en een strakke organisatie waar het prettig werken is!

  Back To Top