skip to Main Content

Van Droom naar Werkelijkheid

Sinds vele jaren verzorgen wij zwembadprojecten door het hele land. Wij verzorgen het gehele traject: van ontwerp tot vergunning en van grondwerk tot bouw en afwerking. Wij bouwen de meeste van onze zwembaden volgens een unieke bouwmethode. Dit innovatieve bouwsysteem biedt naast de vereiste degelijkheid een grote flexibiliteit in vorm, diepte en afmetingen. Onze jarenlange ervaring leidt tot maatwerk in optima forma. En dit alles met maar één doel: uw droom werkelijkheid te laten worden.

Dit zijn wij:

Maarten Bonhof

Wij verzorgen zwembadprojecten door heel Nederland. Hierin verzorgen wij het gehele traject. U kunt bij ons terecht voor advies tot vergunning. Van grondwerk tot bouw en afwerking. Met ons unieke bouwmethode en innovatieve bouwsysteem bieden wij u hoogwaardige kwaliteit. Ons doel is duidelijk: “Uw droom werkelijkheid laten worden door het creëren van uw droomzwembad”. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, wij staan u graag telwoord om uw wensen te bespreken.

Rene Lovink

Al vele jaren leveren wij unieke zwembaden van hoogwaardige kwaliteit. Met ons bouwsysteem realiseren wij grote flexibiliteit in vorm, diepte en afmetingen. Onze jarenlange ervaring leidt tot maatwerk in optima forma. Dit alles om uw droomzwembad werkelijkheid te laten worden. Vraag de gratis brochure aan of neem contact op met ons voor specialistisch advies.

Back To Top