skip to Main Content

Installeren zwembad Hengelo

Wilt u een zwembad laten aanleggen?

Wenst u in Hengelo een zwembad te realiseren? Om uw zwembaddroom werkelijkheid te laten worden kiest u voor De Weelde Zwembaden. Ons ervaren team helpt u graag. Neem contact met ons op! Vraag vrijblijvend een brochure aan om al onze mogelijkheden op gebied van zwembaden in te zien.

Ontspannen wanneer u wilt zonder van huis te gaan

Genieten in uw eigen omgeving

Stel u voor: na een lange en zware dag, eindelijk even ontspannend tot rust komen in uw eigen zwembad. U even geen zorgen maken over de reistijden naar en de hygiëne van een openbaar zwembad, maar het comfort van een zwembad is eigen huis of tuin. De Weelde Zwembaden helpt u graag naar deze droom.

Binnenzwembad Apeldoorn

Vraag vrijblijvend een brochure aan!

Buitenzwembad Hengelo

Maak kennis met De Weelde Zwembaden

Bent u in Hengelo op zoek naar een bedrijf voor de aanleg van een zwembad in de tuin? Dan heeft u met De Weelde Zwembaden nu dé specialist gevonden. Of het nu gaat om de aanleg van een buitenzwembad of binnenzwembad of de installatie van een zwembadoverkapping, voor alle toepassingen bent u in Hengelo bij De Weelde aan het juiste adres. Al vele jaren verzorgen wij zwembadprojecten door heel Nederland. Daarbij gaan wij voor het gehele traject: van advies tot vergunning en van grondwerk tot bouw en afwerking. Mogen wij ook uw droom in Hengelo werkelijkheid laten worden? Lees verder om erachter te komen op welke manier wij te werk gaan.

De Weelde Zwembaden: innovatief en flexibel

De meeste van onze zwembaden hebben wij volgens een unieke bouwmethode verwezenlijkt. Ons innovatieve bouwsysteem biedt naast de vereiste degelijkheid zeer veel flexibiliteit in vorm, diepte en afmetingen. Daarnaast is het onze jarenlange ervaring die telkens weer leidt tot het beste maatwerk. Dus of u in Hengelo nu een zwembad wilt laten inbouwen of de installatie van een houten zwembad prefereert, wij weten alle specifieke wensen tot in detail uit te voeren. Bovendien kunt u De Weelde Zwembaden gerust een compleet overdekt zwembad laten bouwen in Hengelo.

zwembad Hengelo

almelo

Waarin onderscheiden wij ons?

De Weelde Zwembaden staat bekend om het uitblinken in flexibiliteit en het leveren van maatwerk bij het aanleggen van een zwembad. Maar waarin uit zich dat precies? Om het u makkelijk te maken hebben wij hier een aantal van onze unieke pluspunten voor u opgesomd:

  • Uniek bouwsysteem: daarmee bouwen wij uw zwembad binnen drie weken
  • Door ons internationale netwerk in de branche bieden wij de beste prijs
  • Zwembaden in iedere gewenste vorm: vierkant, rechthoekig of rond
  • Met ons systeem zijn ook diepere baden mogelijk
  • U kunt kiezen uit diverse soorten inlooptrappen
  • Vele kleuren zwembadfolies verkrijgbaar, en met een breed scala aan randafwerking

Neem contact op voor uw zwembad in Hengelo

Heeft u interesse in de aanleg van een zwembad in de tuin bij uw woning in Hengelo? Of wilt u bij of in uw bedrijfspand in Hengelo misschien een zwembad laten aanleggen of een zwembad laten inbouwen? Of het nu gaat om de aanleg van een buitenzwembad, een binnenzwembad of de installatie van een zwembadoverkapping: neem contact op met De Weelde Zwembaden en laat u overtuigen van onze mogelijkheden. Bel 06-12923598, stuur een e-mail naar info@deweelde.nl of vul ons contactformulier in. Wij verheugen ons erop uw dromen in Hengelo te mogen waarmaken.

hengelo

Back To Top