skip to Main Content

Zwembad laten bouwen in Ommen

Heeft u behoefte aan een zwembad?

Bent u geïnteresseerd in een zwembad in of rondom uw huis in Ommen? De Weelde Zwembaden wil u graag helpen deze wens te realiseren. Wij bieden een snel resultaat. Hierdoor hoeft u niet lang te wachten tot u kunt genieten van uw zwembad. Vraag vrijblijvend een brochure aan om al onze mogelijkheden te ontdekken.

Ontspannen wanneer u wilt zonder van huis te gaan

Genieten in uw eigen omgeving

Stel u voor: na een lange en zware dag, eindelijk even ontspannend tot rust komen in uw eigen zwembad. U even geen zorgen maken over de reistijden naar en de hygiëne van een openbaar zwembad, maar het comfort van een zwembad is eigen huis of tuin. De Weelde Zwembaden helpt u graag naar deze droom.

Binnenzwembad Apeldoorn

Vraag vrijblijvend een brochure aan!

Laat een zwembad aanleggen in Ommen

Zoekt u in de omgeving van Ommen een zwembadspecialist die uw droomzwembad kan realiseren? Bij De Weelde Zwembaden zit u helemaal goed. Wij maken uw droom werkelijkheid door een prachtig, op maat gemaakt zwembad in uw woning of tuin te plaatsen. Wij verzorgen het gehele traject. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het ontwerp, de aanvraag van de vergunningen, het grondwerk, de bouw en de afwerking van het zwembad. Voor de basis van het zwembad maken wij gebruik van de traditionele technieken. Tevens voeren wij het zwembad uit met de nieuwste technologieën voor nog meer comfort en uitstraling. Neem vandaag nog contact met ons op vanuit Ommen en geef uw wensen aangaande de aanleg van een binnenzwembad of buitenzwembad aan ons door.

Urban Pool Ommen

almelo

Laat de aanleg van een binnenzwembad aan ons over

Heeft u de droom om in uw eigen overdekte zwembad ontspannen te kunnen zwemmen? Wij kunnen uw droom werkelijkheid maken. Wij maken uw binnenzwembad compleet op maat, zodat hij perfect past in uw huis, aanbouw of bijgebouw. Ook de technische installatie wordt aangepast op uw situatie. De installatie regelt de klimaatbeheersing en luchtbehandeling, zodat het zowel in de winter als in de zomer heerlijk vertoeven is.

buitenzwembad ommen

Creëer een uniek buitenzwembad in Ommen

Wenst u in de zomer te kunnen genieten van een heerlijk verkoelend buitenzwembad? Wij zorgen voor het gewenste buitenzwembad op maat. De uitstraling van het zwembad ligt in uw handen. U kunt zelf spelen met de verschillende details zoals de vorm, zwembadrand, afmeting en de kleur van de zwembadfolie. Laat ons een houten zwembad plaatsen of ga voor een uitnodigend azuurblauw zwembad met witte folie. Wist u dat u ook tijdens de koude dagen van een warm buitenzwembad kan genieten? Wij leveren namelijk ook een zwembadoverkapping en verzorgen de installatie.

De voordelen die wij bieden

Geniet in Ommen van een binnenzwembad of buitenzwembad via De Weelde Zwembaden en profiteer direct van de volgende voordelen:

  • Een zeer snelle bouwtijd
  • Betaal een uitstekende prijs
  • Elke afmeting kan worden gerealiseerd
  • De keuze uit verschillende inlooptrappen
  • Een ruime keuze uit verschillende kleuren

Wij horen graag wat uw wensen zijn voor uw nieuwe zwembad in Ommen.

Wat zijn uw wensen in Ommen?

Wilt u in Ommen een zwembad laten inbouwen? Of heeft u eerst behoefte aan meer informatie? Benader ons dan via 06-12923598, mail naar info@deweelde.nl of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag met een binnenzwembad of overdekt zwembad bouwen in Ommen.

contact zwembad ommen

Back To Top