skip to Main Content

Zwembad laten bouwen in Bennekom

Geïnteresseerd in een zwembad?

Bent u geïnteresseerd in een zwembad in of rondom uw huis? De Weelde Zwembaden wil u graag helpen deze wens te realiseren in Bennekom. Wij bieden een snel resultaat. Hierdoor hoeft u niet lang te wachten tot u kunt genieten van uw zwembad. Vraag vrijblijvend een brochure aan om alle mogelijkheden omtrent onze zwembaden in te zien.

Ontspannen wanneer u wilt zonder van huis te gaan

Binnenzwembad Apeldoorn

Genieten in uw eigen omgeving

Stel u voor: na een lange en zware dag, eindelijk even ontspannend tot rust komen in uw eigen zwembad. U even geen zorgen maken over de reistijden naar en de hygiëne van een openbaar zwembad, maar het comfort van een zwembad is eigen huis of tuin. De Weelde Zwembaden helpt u graag naar deze droom.

Vraag vrijblijvend een brochure aan!

Kies voor een buitenzwembad of binnenzwembad Bennekom

Bij De Weelde Zwembaden realiseren wij uw zwembad in Bennekom geheel op maat. De opties die u onder andere heeft is een zwembadoverkapping, inlooptrappen, verschillende vormen, maten, dieptes en moderne kleuren. Naast de vele mogelijkheden zijn onze producten van hoogwaardige kwaliteit. Dit maken wij mogelijk doordat wij werken met traditionele technieken en de nieuwste technologieën. Daarnaast beschikken onze specialisten over een hoog niveau van maatwerk. Wat goed is om te weten is dat wij een scherpe prijs en een snelle bouwtijd aanbieden. Kortom schakel ons in voor de aanleg van een binnenzwembad of buitenzwembad in Bennekom.

binnenzwembad Bennekom

urban pool bennekom

Stel uw eigen zwembad in Bennekom samen

Wanneer u een zwembad laat aanleggen in Bennekom, ontzorgen wij u in het gehele traject. Van adviezen, vergunningen, grondwerk, bouw en afwerking. Het voordeel van maatwerk is dat u keuze heeft uit verschillende mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld een zwembad met een ronde, rechthoekige of vierkante vorm? En wat dacht u van verschillende dieptes als 1.20, 1.50 of 1.80 meter? De keuzemogelijkheden lopen uiteen. Bekijk ook eens de 15 verschillende inlooptrappen. Dit geeft uw zwembad een unieke uitstraling. Heeft u een voorkeur voor een houten zwembad een azuurblauw zwembad met wit folie? Of wenst u een zwembadoverkapping? Geef uw wensen door aan onze specialisten.

Al onze unieke mogelijkheden en voordelen

Op vrijwel elke plek in uw tuin of huis in Bennekom kunt uw zwembad laten inbouwen. Waar u er ook een wenst, onze baden zijn van topkwaliteit en gaan bovendien lang mee. Dit is merkbaar door de beste materialen, goede filters, de milde desinfectie wat vriendelijk is voor uw ogen en huid en een optimaal bedieningscomfort. Profiteer daarnaast van:

  • Speciale bouwprocedures, waardoor wij uw zwembad in drie weken bouwen
  • Internationaal netwerk in de branche, zodat wij de gunstigste prijzen hanteren
  • Zwembadvariaties in vele vormen: rond, vierkant en/of rechthoekig
  • Mogelijkheden tot diepe(re) zwembaden
  • Kies uit diverse typen inlooptrappen
  • Vele kleuren zwembadfolies met een groot scala aan randafwerkingen verkrijgbaar

contact zwembad bennekom

Zwembad laten aanleggen in Bennekom? Bel of mail direct

Altijd al gedroomd van een eigen luxe zwembad in de tuin in Bennekom? En wilt u dat onze specialisten ook zwembadoverkapping installatie uitvoeren? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden van een binnenzwembad of buitenzwembad? Bel direct 06-12923598. U kunt natuurlijk ook ons online contactformulier invullen of een mailtje sturen: info@deweelde.nl. Wij komen graag een overdekt zwembad bouwen in Bennekom.

Back To Top