skip to Main Content

Zwembad realiseren in Dieren

Interesse in een zwembad?

De Weelde Zwembaden helpt u graag verder in Dieren. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Weet u nog niet precies wat u wilt? Dan kunnen wij u adviseren. Ontdek zelf de mogelijkheden van onze zwembaden door vrijblijvend de brochure aan te vragen.

Ontspannen wanneer u wilt zonder van huis te gaan

Binnenzwembad Apeldoorn

Genieten in uw eigen omgeving

Stel u voor: na een lange en zware dag, eindelijk even ontspannend tot rust komen in uw eigen zwembad. U even geen zorgen maken over de reistijden naar en de hygiëne van een openbaar zwembad, maar het comfort van een zwembad is eigen huis of tuin. De Weelde Zwembaden helpt u graag naar deze droom.

Vraag vrijblijvend een brochure aan!

De aanleg van een zwembad in de tuin in Dieren

Zoekt u in de omgeving van Dieren een specialist die een zwembad in uw tuin kan realiseren? Dan bent u bij De Weelde Zwembaden aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht wanneer u uw droom voor een prachtig zwembad in uw woning of tuin werkelijkheid wilt maken. Wij nemen het volledige zwembadproject op ons. Wij zorgen onder meer voor het advies, het regelen van de vergunning, de verzorging van het grondwerk, de bouw en de uiteindelijke afwerking van het zwembad. De basis van onze zwembaden berust op de traditionele zwembadtechniek, maar daarnaast voorzien wij de zwembaden van de nieuwste technieken in de zwembadbranche. Benader ons direct voor de aanleg van een uniek binnenzwembad of buitenzwembad op maat. Tevens kunt u ons in Dieren inschakelen voor een passende zwembadoverkapping en de installatie daarvan.

inlooptrap Dieren

buitenzwembad Dieren

Kies voor een buitenzwembad met een unieke uitstraling

Vrijwel ieder project voor de realisatie van een buitenzwembad in Dieren pakken wij aan. Onze specialisten helpen u met het ontwerpen en bouwen van uw gedroomde buitenzwembad. U bepaalt zelf de uitstraling van het zwembad door te variëren met de vorm, afmeting, zwembadrand en de kleur van de zwembadfolie. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een luxueus houten zwembad te laten realiseren of u kunt kiezen voor een zwembad met een zomerse uitstraling door lichtblauwe folie aan te laten brengen in uw zwembad.

Laat ons een binnenzwembad realiseren

Heeft u in Dieren altijd gedroomd van een prachtig binnenzwembad waar u volledig kunt ontspannen? Wij willen uw droom graag waarmaken. Omdat er geen huis, bijgebouw of aanbouw hetzelfde is, worden de zwembaden door onze specialisten volledig op maat gemaakt. De binnenzwembaden worden uitgevoerd met aangepaste technische installatie die de klimaatbeheersing en luchtbehandeling regelt. Zo zorgen wij ervoor dat de ruimte en het zwembad zowel ‘s winters als ‘s zomers comfortabel aanvoelt.

Profiteer van onze voordelen

Kies vandaag voor onze diensten bij de aanleg van uw binnenzwembad of buitenzwembad en geniet van de volgende voordelen:

  • De keuze uit verschillende inlooptrappen
  • Een ruime keuze uit verschillende kleuren
  • Elke afmeting kan worden gerealiseerd
  • Wij hebben een zeer snelle bouwtijd
  • Wij hanteren een uitstekende prijs

Benader ons vanuit Dieren voor meer informatie over de mogelijkheden en de prijzen.

almelo

Geef uw wensen voor uw zwembad door vanuit Dieren

Heeft u in Dieren behoefte aan meer informatie over een binnenzwembad, buitenzwembad of zwembadoverkapping? Of wilt u direct een afspraak met ons maken? Neem dan contact op via 06-12923598, mail naar info@deweelde.nl of vul ons contactformulier in. Geef ons snel meer informatie over uw wensen en wij komen zo snel mogelijk langs in Dieren om een zwembad aan te leggen.

Back To Top