skip to Main Content

Zwembad realiseren in Ede

Behoefte aan een zwembad?

Wij gaan graag voor u aan de slag om deze wens te realiseren in Ede. Met onze jarenlange ervaring zorgen we ervoor dat we snel en resultaatgericht te werk gaan. Zo duurt het niet lang tot u kunt genieten van uw zwembad. Vraag vrijblijvend een brochure aan en ontdek al onze mogelijkheden.

Ontspannen wanneer u wilt zonder van huis te gaan

Binnenzwembad Apeldoorn

Genieten in uw eigen omgeving

Stel u voor: na een lange en zware dag, eindelijk even ontspannend tot rust komen in uw eigen zwembad. U even geen zorgen maken over de reistijden naar en de hygiëne van een openbaar zwembad, maar het comfort van een zwembad is eigen huis of tuin. De Weelde Zwembaden helpt u graag naar deze droom.

Vraag vrijblijvend een brochure aan!

Inlooptrap Ede

Laat een hoogwaardig zwembad in Ede door De Weelde Zwembaden

Behoefte aan een zwembad in de tuin in Ede? Of wilt u een binnenzwembad laten aanleggen? Dan bij u bij De Weelde Zwembaden aan het juiste adres. U heeft bij ons de mogelijkheid om uw droomzwembad geheel op maat samen te stellen. Wij realiseren deze met behulp van traditionele technieken en de nieuwste technieken. Kristalheldere perfectie met behulp van de beste filters, milde desinfectie zonder zwembadgeur en maximaal bedieningscomfort maakt het een kwalitatief zwembad. Wilt u dagelijks genieten van een zwembad met optimaal comfort, schoonheid en betrouwbaarheid? Laat ons direct een zwembad aanleggen in Ede.

Geniet van luxe en ontspanning in uw eigen binnenzwembad in Ede

Heeft u altijd al een een eigen binnenzwembad gewenst in Ede? Dan is het tijd om een prachtig binnenzwembad te laten aanleggen. Bij de aanleg houden we altijd rekening met uw type woning en tuin. Een een optimale temperatuur is erg belangrijk. Doordat wij een technische installatie plaatsen die voor de klimaatbeheersing en luchtbehandeling zorgt, geniet u van een aangename temperatuur. Zo kunt u het gehele jaar door zwemmen in een heerlijk binnenzwembad.

Geniet van onze voordelen

Welke voorkeuren heeft u voor uw woning Ede? Een uniek houten zwembad? Of een zomers zwembad met witte folie? Waar u ook voor kiest, een eigen zwembad zal een eyecatcher zijn in uw woning of tuin. Bij de Weelde Zwembaden profiteert u van de volgende voordelen:

  • Een zeer snelle bouwtijd
  • Betaal een uitstekende prijs
  • Elke afmeting kan worden gerealiseerd
  • De keuze uit verschillende inlooptrappen
  • Een ruime keuze uit verschillende kleuren

zwembadoverkapping ede

urban pool Ede

Maak uw buitenzwembad af met een zwembadoverkapping

Een eigen zwembad in de tuin is vooral ideaal in de zomer. Maar wilt u ook in de winter nog baantjes kunnen trekken in uw eigen zwembad? Kies dan voor een zwembadoverkapping. Een groot voordeel van een overkapping is dat uw zwemwater daardoor niet meer kan vervuilen door boomblad en ander viezigheid van buiten. Wat onze service ook speciaal maakt is dat u keuze heeft uit diverse vormen, zwembadranden, afmetingen en diverse kleuren van de zwembadfolie.

contact zwembad ede

Zwembad laten inbouwen in Ede? Bel of mail direct

Interesse om een zwembad te laten aanleggen in Ede? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een binnenzwembad en buitenzwembad. Wilt u eventueel thuis een gratis brochure ontvangen? Vul dan gerust on contactformulier in. Direct een afspraak maken voor de aanleg van een zwembad in de tuin? Bel ons dan via 06-12923598, mail naar info@deweelde.nl. Wij komen graag uw gewenste zwembad aanleggen in Ede.

Back To Top