skip to Main Content

Zwembad aanleggen in Haaksbergen

Heeft u behoefte aan een zwembad?

Samen met u gaan wij voor u aan de slag om deze wens te realiseren. We gaan resultaatgericht en snel te werk. Zo hoeft u niet lang te wachten op uw nieuwe zwembad. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden voor wat betreft onze zwembaden? Vraag dan vrijblijvend een brochure aan.

Ontspannen wanneer u wilt zonder van huis te gaan

Binnenzwembad Apeldoorn

Genieten in uw eigen omgeving

Stel u voor: na een lange en zware dag, eindelijk even ontspannend tot rust komen in uw eigen zwembad. U even geen zorgen maken over de reistijden naar en de hygiëne van een openbaar zwembad, maar het comfort van een zwembad is eigen huis of tuin. De Weelde Zwembaden helpt u graag naar deze droom.

Vraag vrijblijvend een brochure aan!

Buitenzwembad Haaksbergen

Een zwembad laten inbouwen door De Weelde Zwembaden in Haaksbergen

Wenst u in Haaksbergen een prachtig overdekt zwembad te laten bouwen? Kies dan voor de diensten en producten van De Weelde Zwembaden. U kunt bij ons terecht voor de realisatie van uw droomzwembad. Wij verzorgen het project van het begin tot het eind. Zo nemen wij de verantwoordelijkheid voor het ontwerp, het aanvragen van de vergunning, de verzorging van het grondwerk, de bouw en de uiteindelijke afwerking van het zwembad. Wij volgen de trends in de zwembadbranche op de voet en zullen uw zwembad voorzien van de nieuwste technologieën. Wat zijn uw wensen voor de aanleg van een buitenzwembad of binnenzwembad? Neem contact met ons op vanuit Haaksbergen en maak direct een afspraak.

Kies voor een prachtig binnenzwembad

De aanleg van een binnenzwembad in Haaksbergen geeft u de mogelijkheid om heerlijk te relaxen in uw eigen huis of tuin. Om de droom van een binnenzwembad waar te kunnen maken, moet het zwembad volledig worden aangepast op uw situatie. Er is namelijk geen huis, bijgebouw of aanbouw hetzelfde. Daarnaast zorgen wij ervoor dat het binnenzwembad wordt uitgerust met een passende technische installatie. Deze installatie zorgt voor een optimaal klimaat in de ruimte, zowel ‘s winters als ‘s zomers.

Bepaal zelf de uitstraling van uw buitenzwembad

Wij helpen u ook graag met de aanleg van een buitenzwembad in Haaksbergen. Iedereen droomt van een uniek, op maat gemaakt buitenzwembad in zijn achtertuin. Wij willen deze droom graag waarmaken. Bij ons bepaalt u zelf de uitstraling van het zwembad door te spelen met verschillende elementen zoals de vorm, zwembadrand, afmeting en de kleur van de zwembadfolie. Ga bijvoorbeeld voor een luxueus houten zwembad of kies voor een zomers zwembad met een aantrekkelijke lichtblauwe folie. Is het in de winter te koud om in uw buitenzwembad te zwemmen? Laat ons dan mooie zwembadoverkapping realiseren.

zwembadoverkapping Haaksbergen

inlooptrap zwembad haaksbergen

Geniet van verschillende voordelen

Schakel ons in voor de verwezenlijking van uw eigen zwembad project en geniet van de volgende voordelen:

  • De keuze uit verschillende inlooptrappen
  • Een ruime keuze uit verschillende kleuren
  • Elke afmeting kan worden gerealiseerd
  • Een zeer snelle bouwtijd
  • Betaal een uitstekende prijs

Neem snel contact met ons op vanuit Haaksbergen en maak uw wensen kenbaar.

Bel en laat ons uw droomzwembad realiseren in Haaksbergen

Wilt u in Haaksbergen meer informatie over een binnenzwembad, buitenzwembad of zwembadoverkapping? Of wenst u direct een afspraak te maken? Bel ons dan via 06-12923598, mail naar info@deweelde.nl of vul ons contactformulier in. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs voor het ontwerp en de aanleg van uw binnenzwembad of buitenzwembad in Haaksbergen.

contact zwembad haaksbergen

Back To Top