skip to Main Content

Zwembad realiseren in Nijmegen

Wilt u graag een zwembad?

Laat De Weelde Zwembaden u helpen met het realiseren van een zwembad in Nijmegen. Zowel in of buiten uw huis kunnen wij deze installeren. Samen met u komen wij op de perfecte oplossing voor u. Wij werken vakkundig en vooral snel. Hierdoor hoeft u niet lang te wachten tot u gebruik kunt maken van uw zwembad. Vraag vrijblijvend een brochure aan om zo al onze mogelijkheden omtrent zwembaden in te zien.

Ontspannen wanneer u wilt zonder van huis te gaan

Binnenzwembad Apeldoorn

Genieten in uw eigen omgeving

Stel u voor: na een lange en zware dag, eindelijk even ontspannend tot rust komen in uw eigen zwembad. U even geen zorgen maken over de reistijden naar en de hygiëne van een openbaar zwembad, maar het comfort van een zwembad is eigen huis of tuin. De Weelde Zwembaden helpt u graag naar deze droom.

Vraag vrijblijvend een brochure aan!

buitenzwembad nijmegen

Ontdek wat De Weelde Zwembaden te bieden heeft

Woont u in Nijmegen en heeft u plannen voor de aanleg van een zwembad in de tuin? Of wilt u een zwembad laten inbouwen en bent u benieuwd hoe de aanleg van een binnenzwembad in z’n werk gaat? Wat uw zwembadwens in Nijmegen ook moge zijn, met De Weelde Zwembaden zal deze met zekerheid in vervulling gaan. Behalve de al genoemde toepassingen verzorgen wij de complete installatie van een zwembadoverkapping, maar ook voor een houten zwembad of zelfs het laten bouwen van een overdekt zwembad bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten zijn veelzijdig en flexibel, waardoor zij al uw persoonlijke wensen tot in de puntjes realiseren. Geef ons de plannen voor uw project in Nijmegen door. Wij ontzorgen u vervolgens in het gehele traject door middel van advies, vergunningen, grondwerk, bouw en afwerking.

Ga voor uw persoonlijk samengestelde zwembad in Nijmegen

Bij De Weelde Zwembaden hanteren wij unieke bouwmethoden, die ons in staat stellen de nodige degelijkheid én flexibiliteit aan de dag te leggen. Voor het voor u aan te leggen zwembad in Nijmegen zult u dus schier eindeloos kunnen variëren in vormen, afmetingen en dieptewisselingen. Zo zijn we in staat om zowel uiterst functionele als speelse zwembaden te creëren. Wat mogen wij voor u doen in Nijmegen? Gaat u voor de aanleg van een buitenzwembad, of mogen we zelfs een compleet overdekt zwembad bouwen?

urban pool nijmegen

inlooptrap Apeldoorn

De Weelde: exceptioneel flexibel

Uw zwembad in Nijmegen wordt uniek. Hoe wij dat zo zeker weten? Simpelweg doordat élk zwembad uniek en anders is. Hierdoor, en door jarenlange ervaring, zijn wij bij De Weelde Zwembaden gespecialiseerd in het leveren van maatwerk. Hierbij onderscheiden wij ons met de volgende elementen:

  • Effectieve bouwprocedures, zodat wij uw zwembad in drie weken bouwen
  • Internationaal netwerk in de branche, waardoor wij de gunstigste prijzen hanteren
  • Zwembadvariaties in vele vormen: rond, vierkant en/of rechthoekig
  • Mogelijkheden tot diepe(re) zwembaden
  • Kies uit diverse typen inlooptrappen
  • Zwembadfolies in vele kleuren en met een groot scala aan randafwerkingen

Contact

Heeft u al gefantaseerd over de aanleg van een zwembad in de tuin bij uw woning in Nijmegen? Of wenst u de aanleg van een buitenzwembad om zakelijke redenen, bijvoorbeeld omdat u een vakantiepark of camping uitbaat? Wat de aanleidingen en uw wensen ook zijn, De Weelde Zwembaden komt deze zo ver mogelijk tegemoet. Bel 06-12923598, stuur een e-mail naar info@deweelde.nl of vul ons contactformulier in. Gaat u voor de aanleg van een binnenzwembad, een houten zwembad, een zwembadoverkapping installatie of wenst u een zwembad te laten inbouwen? Wij horen graag aandachtig uw wensen aan en matchen deze met onze mogelijkheden. Daarna hopen wij snel te mogen beginnen met de aanleg van uw zwembad in Nijmegen.

contact zwembad nijmegen

Back To Top