skip to Main Content

Zwembad laten bouwen in Oosterbeek

Een zwembad in of rondom huis?

Met De Weelde Zwembaden kunt u dit realiseren. Laat ons weten wat uw wensen zijn en samen komen we tot een ideale oplossing. Vraag vrijblijvend een brochure aan en ontdek zelf de mogelijkheden.

Ontspannen wanneer u wilt zonder van huis te gaan

Binnenzwembad Apeldoorn

Genieten in uw eigen omgeving

Stel u voor: na een lange en zware dag, eindelijk even ontspannend tot rust komen in uw eigen zwembad. U even geen zorgen maken over de reistijden naar en de hygiëne van een openbaar zwembad, maar het comfort van een zwembad is eigen huis of tuin. De Weelde Zwembaden helpt u graag naar deze droom.

Vraag vrijblijvend een brochure aan!

Buitenzwembad Oosterbeek

Kies voor een binnenzwembad of overdekt zwembad in Oosterbeek

Wilt u in Oosterbeek een overdekt zwembad laten bouwen? Bij De Weelde Zwembaden realiseren wij deze geheel op maat voor u. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het aanleggen van een buitenzwembad of binnenzwembad. Met ons unieke bouwsysteem bouwen we binnen drie weken uw zwembad. Wij werken met de de nieuwste technologieën en bieden u de beste prijs. Wat onze baden speciaal maakt is dat ze optimale veiligheid en isolatie bieden. Op deze manier kunt u straks genieten van een comfortabel, betrouwbaar en aantrekkelijk zwembad. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Maak direct een afspraak voor een binnenzwembad of buitenzwembad voor in Oosterbeek.

Kies voor een luxe binnenzwembad in Oosterbeek

Wanneer u kiest voor een binnenzwembad of overdekt zwembad in Oosterbeek, kunt u het gehele jaar baantjes trekken. Dit zorgt niet alleen voor ontspanning maar is ook nog eens goed voor uw spieren. Doordat u het zwembad geheel op maat kunt samenstellen, kunt u deze vrijwel overal laten plaatsen. Ook in de winter genieten van een aangename temperatuur? Dat maken wij waar met behulp van technische installatie. Zo geniet u tijdens de zomer en winterdagen van een heerlijke temperatuur in uw eigen binnenzwembad of buitenzwembad in Oosterbeek.

Het gemak van een zwembadoverkapping

Een buitenzwembad in Oosterbeek is ideaal voor verkoeling tijdens de warme dagen. Om ook tijdens de late avonduren optimaal te genieten, biedt een zwembadoverkapping een uitkomst. Bovendien voorkomt u hiermee bladeren en insecten dat in uw zwembad terecht komt. Maak uw keuze uit bijvoorbeeld een houten zwembad. Kies daarnaast uit moderne kleurstellingen van het zwembadfolie, verschillende vormen, zwembadranden en afmetingen.

Zwembadoverkapping Oosterbeek

Ontdek onze voordelen

Een binnenzwembad of zwembad voor in de tuin van De Weelde Zwembaden is een goede keuze. Wat onze baden speciaal maakt is dat wij optionele verwarming aanbieden. Daarnaast bieden wij de beste filters, milde desinfectie dat vriendelijk is voor de huid en ogen en u geniet van maximaal bedieningscomfort. Kiest u ook voor de aanleg van een binnenzwembad of buitenzwembad? Ontdek dan ook deze voordelen:

  • Een zeer snelle bouwtijd
  • Betaal een uitstekende prijs
  • Elke afmeting kan worden gerealiseerd
  • De keuze uit verschillende inlooptrappen
  • Een ruime keuze uit verschillende kleuren

inlooptrap Apeldoorn

contact zwembad Oosterbeek

Maak direct een afspraak vanuit Oosterbeek

Wilt u door onze specialisten een prachtig zwembad laten aanleggen? Geef dan direct u wensen aan ons door voor de aanleg van een zwembad in de tuin. Of ontdek alle mogelijkheden voor een binnenzwembad. Bel direct 06-12923598, mail naar info@deweelde.nl of laat een bericht achter op ons contactformulier. Wanneer laat u een zwembad aanleggen in Oosterbeek?

Back To Top