skip to Main Content

Zwembad realiseren in Overijssel

Geïnteresseerd in een zwembad?

De Weelde Zwembaden staat voor u klaar in Overijssel. Of u nou particulier bent of als bedrijf interesse heeft in een zwembad. Vele klanten zijn u voor gegaan en zijn tevreden met het resultaat. Ontdek zelf de mogelijkheden van onze zwembaden door vrijblijvend een brochure aan te vragen.

 

Ontspannen wanneer u wilt zonder van huis te gaan

Genieten in uw eigen omgeving

Stel u voor: na een lange en zware dag, eindelijk even ontspannend tot rust komen in uw eigen zwembad. U even geen zorgen maken over de reistijden naar en de hygiëne van een openbaar zwembad, maar het comfort van een zwembad is eigen huis of tuin. De Weelde Zwembaden helpt u graag naar deze droom.

Binnenzwembad Apeldoorn

Vraag vrijblijvend een brochure aan!

De aanleg van een zwembad in de tuin in Overijssel

Bent u woonachtig in Overijssel en zoekt u een specialist die uw droom zwembad kan aanleggen? Wij van De Weelde Zwembaden staan graag voor u klaar. Wij verzorgen zwembadprojecten door het hele land. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het ontwerp, de aanvraag van de vergunningen, het grondwerk, de bouw en de afwerking van het zwembad. Een zwembad heeft een stevige basis nodig en daarvoor gebruiken wij de traditionele technieken. Deze technieken worden uitgebreid met nieuwste technologieën in de zwembadbranche. Op deze manier kunnen betrouwbaarheid, een aantrekkelijk uiterlijk en comfort met elkaar combineren. Wilt u meer informatie over de aanleg van een binnenbad of buitenbad? Benader ons dan direct vanuit Overijssel en maak een afspraak.

Buitenzwembad Overijssel

zwembadoverkapping Overijssel

Laat ons een overdekt zwembad bouwen

Een binnenzwembad geeft u de mogelijkheid om heerlijk te ontspannen in uw eigen woning, aanbouw of bijgebouw in Overijssel. Wij helpen u graag met het realiseren van een prachtig binnenzwembad die perfect bij uw woning past. Het zwembad wordt op maat gemaakt en aangepast op uw situatie. De ruimte en het bad wordt bijvoorbeeld uitgevoerd met een technische installatie die de klimaatbeheersing en luchtbehandeling regelt. Zo is het ieder moment van het jaar heerlijk vertoeven in uw eigen binnenzwembad.

Bepaal zelf de details van uw buitenzwembad in Overijssel

Tijdens de warme zomerdagen is het heerlijk om in uw eigen tuin af te koelen in een buitenzwembad. U kunt ook bij ons terecht voor de aanleg van het buitenzwembad. Net als bij een binnenzwembad moet een buitenzwembad perfect aansluit bij de rest van de omgeving. Omdat wij de zwembaden helemaal op maat maken, kunt u zelf de verschillende details afmaken. U kiest de vorm, zwembadrand, afmeting en de kleur van de zwembadfolie. Ga bijvoorbeeld voor aantrekkelijk azuurblauw zwembad met een witte folie of laat ons een authentiek houten zwembad inbouwen. Wilt u ook kunnen genieten van uw buitenzwembad tijdens een lage buitentemperatuur? Ga dan voor een mooie zwembadoverkapping!

zwembad inlooptrap Overijssel

De voordelen die u bij ons kunt verwachten

Als zwembadspecialist hebben wij u zeer veel voordelen te bieden. Zo kunt u bij ons het volgende verwachten:

  • Een zeer snelle bouwtijd
  • Betaal een uitstekende prijs
  • Elke afmeting kan worden gerealiseerd
  • De keuze uit verschillende inlooptrappen
  • Een ruime keuze uit verschillende kleuren

Wat zijn uw wensen voor de aanleg van een zwembad in uw tuin in Overijssel?

Neem contact met ons op vanuit Overijssel

Wilt u graag in Overijssel een zwembad laten inbouwen? Of wenst u eerst meer informatie over de mogelijkheden? Dan kunt u contact opnemen via06-12923598, mailen naar info@deweelde.nl of ons contactformulier invullen. Wij komen dan graag uw gedroomde zwembad aanleggen in Overijssel.

Contact Overijssel

Back To Top