skip to Main Content
Excellent Pools

Excellent Pools

De kracht van Excellent Pools

Ontdek wat een zwembad van De Weelde voor u kan betekenen. Ontspannen na een drukke dag, genieten op een rustige dag. In elk seizoen, op elk moment. Neem de rust in eigen handen met Excellent Pools van De Weelde Zwembaden.

De Weelde levert kwaliteit

De Weelde Excellent Pools kenmerken zich door de unieke maatwerk bouwmethode, de vele opties, het hoge afwerkingsniveau en een energiezuinige en geautomatiseerde zwembadtechniek.

Bouwsysteem zwembad

zwembad excellent

overloop zwembad

Skimmer en inlooptrappen

We bouwen skimmer-zwembaden of overloop zwembad, meer informatie over deze twee watercirculatie systemen vindt u in onze brochure.

Ons veelzijdig bouwsysteem

Met ons bouwsysteem kunnen we iedere maat of vorm maken die u wenst. Vierkant, rechthoekig, zelfs rond behoort tot de mogelijkheden. Onze zwembaden zijn standaard verkrijgbaar met een diepte van 1.50 meter. Maar ook diepere zwembaden of een zwembad met een diep en een ondiep gedeelte zijn eenvoudig te realiseren met ons systeem. Met ons unieke bouwsysteem bouwen we binnen drie weken uw bouwkundige zwembad.

skimmer zwembad

Vraag vrijblijvend een brochure aan!

U heeft de keuze uit diverse bouwkundige inlooptrappen. Ook zitbanken en plateaus onderwater kunnen eenvoudig gerealiseerd worden.

Stijlvol zwembadfolie

De Weelde Excellent Pools worden afgewerkt met een zwembadfolie. Deze hoogwaardige pvc folie wordt volledig opmaat gelast in uw zwembad. De folie is verkrijgbaar in vele keuren en designs. De zeer luxe folies zijn zelfs te verkrijgen met een uniek 3D reliƫf en design. Tevens leveren wij een breed scala aan randafwerking. Natuursteen, keramiek of hout.

zwembadfolie

Zwembadtechnieken

Door het toepassen van een frequentie geregelde pomp, LED verlichting en zonnecollectoren of een full inverter warmtepomp is de zwembadtechniek nauwkeurig in te stellen op optimale filtratie, verwarming en verbruik. De waterbehandeling wordt volledig geautomatiseerd, zodat u altijd verzekert bent van kristal helder water. Door de WiFI module van De Weelde Service + blijven wij 24/7 in contact met uw zwembadtechniek en kunnen wij een oogje in het zeil houden, zo garanderen wij u een zorgeloos zwemseizoen.

Overkappingen voor ieder moment

De Weelde excellent pools kunnen worden afgedekt d.m.v. een zwembadoverkapping of een luxueuze automatische lamellenafdekking.

Geniet elk seizoen van uw zwembad

Om uw zwembad in het vroege voorjaar te verwarmen kiezen we vaak voor een full inverter warmtepomp. Een warmtepomp relatief eenvoudig te installeren en leveren een bijzonder hoog rendement. Om gedurende de zomer maximaal gebruik te maken van de zon kunnen we speciale zwembad zonnecollectoren plaatsen.

Back To Top