skip to Main Content
Zwembadoverkapping

Zwembadoverkapping

Zwem langer met een Laluna zwembadoverkapping

Ons klimaat levert niet elke dag het zwemweer dat we ons wensen. De zomeravond is dikwijls te fris om te zwemmen, om over de herfst en het vroege voorjaar maar niet te spreken. Steeds meer mensen gaan daarom over tot het plaatsen van zwembadafdekkingen. Een zwembadoverkapping verlengt het zwemseizoen en zo blijft zwemmen een feest!

Altijd aangenaam zwemmen

De zwembadoverkapping zorgt voor een goede afdekking van uw zwembad en zorgt ervoor dat uw zwemwater bij fris weer minder snel afkoelt. De hoogwaardige materialen voldoen ruimschoots aan de hoogste isolatie-eisen, dit scheelt aanzienlijk in uw dagelijkse energieverbruik. U kunt nu zwemmen in een subtropisch klimaat, in elk seizoen!

Zwembadoverkapping zwemmen

Vraag vrijblijvend een brochure aan!

zwembadoverkapping

Het gemak van schoon

Een zwembadoverkapping bied als bijkomend belangrijk voordeel dat vuil en boomblad geen kans meer krijgen uw zwemwater te vervuilen. Vóór het zwemmen hoeft u nooit meer de afdekdeken op te rollen; ná het zwemmen trekt u gewoon de deur achter u dicht! Gaat u dan nu altijd overkapt zwemmen? Natuurlijk niet! In het vroege voorjaar rolt u de kap gewoon open (geheel of gedeeltelijk) en geniet u als eerste van de lentezon.

Back To Top