skip to Main Content

Zwembad realiseren in Rijssen

Interesse in een zwembad?

Bij De Weelde Zwembaden helpen wij u graag. Voor zowel binnenzwembaden als buitenzwembaden bent u bij ons aan het juiste aders. Heeft u specifieke wensen? Geef het door en we komen samen tot het ideale resultaat. We werken altijd vakkundig en snel, zodat u zo min mogelijk overlast heeft van de werkzaamheden. Ontdek al onze mogelijkheden door vrijblijvend een brochure aan te vragen.

Ontspannen wanneer u wilt zonder van huis te gaan

Genieten in uw eigen omgeving

Stel u voor: na een lange en zware dag, eindelijk even ontspannend tot rust komen in uw eigen zwembad. U even geen zorgen maken over de reistijden naar en de hygiëne van een openbaar zwembad, maar het comfort van een zwembad is eigen huis of tuin. De Weelde Zwembaden helpt u graag naar deze droom.

Binnenzwembad Apeldoorn

Vraag vrijblijvend een brochure aan!

De aanleg van een zwembad in Rijssen door De Weelde Zwembaden

Wilt u in Rijssen een prachtig zwembad laten aanleggen door een echte zwembadspecialist? Dan zit u helemaal goed bij De Weelde Zwembaden. Wij bieden u de kans om uw droomzwembad werkelijkheid te maken. Wij verzorgen de aanleg van een binnenzwembad of buitenzwembad met veel aandacht. Voor de basis van het zwembad gebruiken wij traditionele technieken. Daarnaast passen wij de nieuwste technologieën toe, zodat uw zwembad een combinatie van comfort, betrouwbaarheid en schoonheid wordt. Wilt u ons direct inschakelen om een zwembad aan te leggen? Neem dan contact met ons op vanuit Rijssen en maak een afspraak.

binnenzwembad rijssen

Ontspannen in uw eigen binnenzwembad in Rijssen

Wilt u heerlijk kunnen ontspannen in uw eigen binnenzwembad? Wij maken graag uw dromen waar door een prachtig binnenzwembad te verwezenlijken. Het zwembad wordt volledig aangepast op uw situatie. Er is namelijk geen huis, aanbouw of bijgebouw hetzelfde. Bij een binnenzwembad is ook het klimaat in de ruimte erg belangrijk. Wij plaatsen daarom een technische installatie die voor de klimaatbeheersing en luchtbehandeling zorgt. Wij zorgen er zo voor dat het zowel tijdens de warme als de koude dagen heerlijk aanvoelt in uw binnenzwembad.

buitenzwembad zwembadoverkapping rijssen

Laat ons een buitenzwembad of zwembadoverkapping verzorgen

Verkoeling vinden in een buitenzwembad in uw eigen tuin is een waar genot tijdens de warme dagen. Wij kunnen een zwembad inbouwen die perfect in uw tuin in Rijssen past. Ieder element van dit zwembad kunt u zelf bepalen. U selecteert bijvoorbeeld de vorm, zwembadrand, afmetingen en de kleur van de zwembadfolie. Wat voor buitenzwembad heeft uw voorkeur? Kies u voor uniek houten zwembad? Of gaat u voor een aantrekkelijk zomers zwembad met een witte folie? Het is ook mogelijk om uw buitenzwembad uit te laten voeren met een zwembadoverkapping, zodat u ook tijdens koudere dagen van uw zwembad kunt genieten.

Geniet van onze voordelen

Kies in Rijssen voor onze diensten en producten en geniet van de volgende voordelen:

  • Een zeer snelle bouwtijd
  • Betaal een uitstekende prijs
  • Elke afmeting kan worden gerealiseerd
  • De keuze uit verschillende inlooptrappen
  • Een ruime keuze uit verschillende kleuren

Wilt u een overdekt zwembad laten bouwen in Rijssen? Of kiest u voor een zwembadoverkapping inclusief overkapping? Wij horen graag wat uw wensen zijn.

zwembad installeren rijssen

Maak een afspraak vanuit Rijssen

Heeft u in Rijssen behoefte aan meer informatie over een zwembad aanleggen? Of wilt u direct een afspraak maken voor de aanleg van een zwembad in de tuin? Bel ons dan via 06-12923598, mail naar info@deweelde.nl of laat een bericht achter op ons contactformulier. Wij komen graag uw gewenste zwembad aanleggen in Rijssen.

contact zwembad rijssen

Back To Top