skip to Main Content

Aanleggen zwembad Rozendaal

Ontdek zelf de voordelen van een zwembad

Bent u in Rozendaal zoekende naar een bedrijf dat een zwembad naar uw wensen kan realiseren? Zoek dan niet verder. De Weelde Zwembaden heeft jarenlange ervaring in het installeren van zwembaden voor particulieren en bedrijven. Vraag vrijblijvend een brochure aan om al onze mogelijkheden te ontdekken.

Ontspannen wanneer u wilt zonder van huis te gaan

Binnenzwembad Apeldoorn

Genieten in uw eigen omgeving

Stel u voor: na een lange en zware dag, eindelijk even ontspannend tot rust komen in uw eigen zwembad. U even geen zorgen maken over de reistijden naar en de hygiëne van een openbaar zwembad, maar het comfort van een zwembad is eigen huis of tuin. De Weelde Zwembaden helpt u graag naar deze droom.

Vraag vrijblijvend een brochure aan!

Geniet van comfort en laat een zwembad inbouwen in Rozendaal

Zwembad aanleggen Rozendaal

Zoekt u een expert voor de aanleg van een buitenzwembad in Rozendaal? Of wenst u een prachtig binnenzwembad? De Weelde Zwembaden realiseert dit graag voor u. Tijdens het gehele project denken wij met u mee. Wij werken volgens de traditionele techniek en met de nieuwste technologieën. Dit resultaat in het beste resultaat waardoor uw zwembad langdurig meegaat. Wilt u dat wij binnenkort een prachtig zwembad komen aanleggen in Rozendaal? Maak direct een afspraak!

Een binnenzwembad laten bouwen naar uw wensen

Kiest u voor een buitenzwembad of binnenzwembad voor in Rozendaal? In elk geval zal het een ware eyecatcher worden in uw woning of tuin. Bovendien geeft het u de mogelijkheid om dagelijks heerlijk te ontspannen en workouts te doen. Goed om te weten is dat er veel keuzemogelijkheden zijn. Maak uw keuze uit diverse vormen, kleuren, afmetingen, dieptes en inlooptrappen zodat wij u zwembad op maat kunnen maken. Doordat wij de techniek aanpassen op de situatie, geniet op elk moment van een optimale klimaatbeheersing en goede luchtbehandeling. ‘s winters ook genieten van een aangename temperatuur? Kies voor een zwembadoverkapping.

Urban Pool Rozendaal

zwembadoverkapping Rozendaal

Kies uit verschillende elementen voor een ideaal buitenzwembad

Een uniek buitenzwembad in Rozendaal maken wij graag voor u. De keuze voor de uitstraling is aan u. Kies uit vierkante, rechthoekige en ronde vormen. Ook stijlvolle zwembadranden, afmetingen van 1.20, 1.50 tot wel 1.80 meter behoren tot de mogelijkheden. Wat is uw voorkeur op het gebied van materiaal? Laat ons bijvoorbeeld een bijzonder houten zwembad maken of kies voor een aantrekkelijk zomers zwembad met een lichtblauwe folie. Maak het af met een inlooptrap en breidt deze eventueel uit met een ligbank of een plateau onderwater. Desgewenst verzorgen wij ook een zwembadoverkapping en de installatie in Rozendaal.

Waarin onderscheiden wij ons?

Het elke keer leveren van gespecialiseerd maatwerk, dat is waar De Weelde Zwembaden ten eerste om bekendstaat. Maar waaruit blijkt die grote mate van flexibiliteit precies? Hieronder leest u overzichtelijk van welke bijzondere voordelen u profiteert als u De Weelde uw zwembad in Enschede laat aanleggen:

 • Uniek bouwsysteem, waarmee wij uw zwembad binnen drie weken bouwen
 • Dankzij ons internationale netwerk in de branche bieden wij de beste prijs
 • Zwembaden in elke gewenste vorm: rond, vierkant en/of rechthoekig
 • Met ons systeem zijn ook diepere baden mogelijk
 • Keuze uit diverse soorten inlooptrappen
 • Vele kleuren zwembadfolies beschikbaar, met een breed scala aan randafwerking

Buitenzwembad Rozendaal

zwembad inlooptrap Rozendaal

Onze voordelen

Geef al uw wensen aan ons door voor de aanleg van een zwembad in Rozendaal. Of u nu een binnenzwembad of buitenzwembad kiest, u profiteert van deze voordelen:

 • Een zeer snelle bouwtijd
 • Betaal een uitstekende prijs
 • Elke afmeting kan worden gerealiseerd
 • De keuze uit verschillende inlooptrappen
 • Een ruime keuze uit verschillende kleuren

Zwembad laten inbouwen? Bel of mail direct vanuit Rozendaal

Heeft u voor uw woning of tuin in Rozendaal interesse in een binnenzwembad, buitenzwembad of zwembadoverkapping? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden?
Benader ons dan via 06-12923598, mail naar info@deweelde.nl of vul ons contactformulier in. Wij zijn uw professional in het aanleggen van een zwembad in Rozendaal.

contact zwembad apeldoorn

Back To Top