skip to Main Content

Zwembad realiseren in Velp

Interesse in een zwembad?

Laat De Weelde Zwembaden u helpen met het realiseren van een zwembad in Velp. Bij ons kunt u terecht voor zowel een binnenzwembad als een buitenzwembad. Samen met u komen wij op de perfecte oplossing voor u. Wij werken vakkundig en vooral snel. Het wachten op uw zwembad zal hierdoor niet te lang duren. Vraag vrijblijvend een brochure aan om al onze mogelijkheden te ontdekken.

Ontspannen wanneer u wilt zonder van huis te gaan

Genieten in uw eigen omgeving

Stel u voor: na een lange en zware dag, eindelijk even ontspannend tot rust komen in uw eigen zwembad. U even geen zorgen maken over de reistijden naar en de hygiëne van een openbaar zwembad, maar het comfort van een zwembad is eigen huis of tuin. De Weelde Zwembaden helpt u graag naar deze droom.

Binnenzwembad Apeldoorn

Vraag vrijblijvend een brochure aan!

buitenzwembad velp

Kies in Velp voor de aanleg van een zwembad door De Weelde Zwembaden

Maak in Velp uw dromen waar door een prachtig zwembad aan te laten leggen in uw tuin. Wij van De Weelde Zwembaden helpen u graag met de realisatie van deze droom. Wij staan bekend als dé specialist op het gebied van zwembaden. Wij verzorgen onder andere de aanleg van een binnenzwembad of buitenzwembad. Maar ook wanneer u een zwembadoverkapping wenst, kunt u op onze hulp rekenen. De aanleg van de basis gebeurd met veel precisie volgens de traditionele technieken. Vervolgens werken wij het zwembad verder af en passen wij de nieuwste technologieën toe. Dit zorgt voor meer comfort en een zeer aantrekkelijk uiterlijk. Wilt u ons ook inschakelen voor het aanleggen van een zwembad? Benader ons dan vanuit Velp en maak een afspraak.

Ontspan volledig in uw eigen binnenzwembad in Velp

Heeft u er altijd van gedroomd om ‘s ochtends uw workout te doen in een prachtig binnenzwembad? Dan zit u helemaal goed bij ons. Wij helpen u namelijk graag met de realisatie van een prachtig binnenzwembad die volledig op maat is gemaakt. Het zwembad wordt helemaal afgestemd op uw situatie. Daarbij wordt ook rekening gehouden met het binnenklimaat. Deze wordt gereguleerd door een geavanceerde installatie. Zo kunnen wij een binnenzwembad verwezenlijken dat het hele jaar door heerlijk op temperatuur is.

binnenzwembad velp

Wij helpen u aan een buitenzwembad of zwembadoverkapping

Tijdens warme dagen is een duik in een verkoelend buitenzwembad een ware verademing. Wij willen u graag helpen met de aanleg van dit buitenzwembad. Net als een binnenzwembad, wordt een buitenzwembad helemaal op maat gemaakt. U kunt zelf uw eigen, unieke zwembad creëren door met de verschillende uiterlijke kenmerken te spelen. U kunt bijvoorbeeld variëren in de vorm, zwembadrand, afmetingen en de kleur van de zwembadfolie. Kiest u voor een bijzonder houten zwembad? Of heeft toch een zomers zwembad met witte folie uw voorkeur? Als het buiten te koud is om te zwemmen, bieden wij ook een zwembadoverkapping inclusief installatie.

zwembadoverkapping velp

Inlooptrap Velp

Onze voordelen op rij

Schakelt u ons in voor de aanleg van een binnenzwembad of buitenzwembad? Dan kunt u het volgende verwachten in Velp:

  • Een zeer snelle bouwtijd
  • Betaal een uitstekende prijs
  • Elke afmeting kan worden gerealiseerd
  • De keuze uit verschillende inlooptrappen
  • Een ruime keuze uit verschillende kleuren

Laat een prachtig overdekt zwembad bouwen in Velp of kies juist voor een verfrissend buitenzwembad. U kunt bij ieder project op onze hulp rekenen.

contact zwembad velp

Bel of mail ons vanuit Velp

Wenst u direct een afspraak te maken voor de aanleg van een zwembad in uw tuin in Velp? Of wenst u eerst wat meer informatie over de mogelijkheden? Bel dan naar 06-12923598, mail via info@deweelde.nl of laat een bericht achter op ons contactformulier. U kunt in ieder geval op onze hulp rekenen wanneer u een zwembad wilt laten inbouwen in Velp.

Back To Top