skip to Main Content

Zwembad aanleggen in Wageningen

Ontdek de mogelijkheden van een zwembad

Wij helpen u graag in Wageningen. Zowel particulieren als bedrijven vallen onder onze klanten. Binnenzwembaden of buitenzwembaden: geef uw wens door en samen komen we op de ideale oplossing. Vraag vrijblijvend een brochure aan en ontdek de mogelijkheden van onze zwembaden.

Ontspannen wanneer u wilt zonder van huis te gaan

Genieten in uw eigen omgeving

Stel u voor: na een lange en zware dag, eindelijk even ontspannend tot rust komen in uw eigen zwembad. U even geen zorgen maken over de reistijden naar en de hygiëne van een openbaar zwembad, maar het comfort van een zwembad is eigen huis of tuin. De Weelde Zwembaden helpt u graag naar deze droom.

Binnenzwembad Apeldoorn

Vraag vrijblijvend een brochure aan!

Uw ideale binnenzwembad of buitenzwembad in Wageningen

Zoekt u een zwembadspecialist om een zwembad laten inbouwen in Wageningen?
Bij De Weelde Zwembaden bent u aan het juiste adres. Wij realiseren deze graag op maat in uw woning of tuin. Onze baden zijn van topkwaliteit en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van zwemwaterbehandeling. Wij regelen alles van A tot Z van het ontwerp, de aanvraag van de vergunningen, het grondwerk, de bouw en de afwerking van het zwembad. Ook genieten van optimaal comfort en een luxe uitstraling? Benader ons direct voor de aanleg van een binnenzwembad of buitenzwembad in Wageningen.

buitenzwembad Wageningen

Laat de aanleg van een binnenzwembad aan ons over

Wilt u dagelijks tot rust komen in uw eigen overdekte zwembad in Wageningen? Dan is het goed om te weten dat u deze door ons kunt laten bouwen. Dit is mogelijk in vrijwel elk deel van uw huis en tuin. Met behulp van technische installatie dat de klimaatbeheersing en luchtbehandeling regelt, geniet u altijd van een aangename temperatuur. Ook tijdens de koude winterdagen genieten van uw zwembad? Kies dan voor een zwembadoverkapping. Zo kunt u altijd aangenaam zwemmen en ervaart u het gemak van schoon zwemwater.

De mogelijkheden voor uw buitenzwembad in Wageningen

Geniet ook in de zomer van een verkoelend buitenzwembad. Maak uw keuze uit diverse vormen van vierkant en rechthoekige tot ronde vormen. Kies ook uit verschillende dieptes als 1.20 meter of 1.50 of 1.80. Waar u ook uit kunt kiezen zijn diverse mooie inlooptrappen, verschillende zwembadranden en de kleur van de zwembadfolie. U bepaalt de uitstraling van uw gewenste zwembad. Een houten zwembad of een azuurblauw zwembad met wit folie behoort ook tot de mogelijkheden. Laat de aanleg van het zwembad in de tuin eventueel afmaken met een zwembadoverkapping.

zwembadoverkapping Wageningen

almelo

De voordelen waar u van profiteert

Wanneer u kiest voor een buitenzwembad of binnenzwembad in Wageningen, zult u daar langdurig van genieten. Dit maken wij mogelijk door te werken met de nieuwste technologieën, de beste filters, milde desinfectie en maximaal bedieningscomfort. Profiteer ook van deze voordelen:

  • Een zeer snelle bouwtijd
  • Betaal een uitstekende prijs
  • Elke afmeting kan worden gerealiseerd
  • De keuze uit verschillende inlooptrappen
  • Een ruime keuze uit verschillende kleuren

Bel of mail direct vanuit Wageningen

Wat zijn uw wensen voor de aanleg van een zwembad in Wageningen? Of wilt u meer weten over een zwembad laten inbouwen? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Bel via 06-12923598, mail naar info@deweelde.nl of vul ons contactformulier in. Wij zijn dé specialist voor een binnenzwembad en overdekt zwembad in Wageningen.

contact wageningen

Back To Top