skip to Main Content

Zwembad aanleggen Zevenaar

Geïnteresseerd in een zwembad?

De Weelde Zwembaden helpt u bij het realiseren hiervan in Zevenaar. Geef uw wensen door en samen komen we tot de ideale oplossing. Ontdek zelf de mogelijkheden door een brochure aan te vragen.

Ontspannen wanneer u wilt zonder van huis te gaan

Genieten in uw eigen omgeving

Stel u voor: na een lange en zware dag, eindelijk even ontspannend tot rust komen in uw eigen zwembad. U even geen zorgen maken over de reistijden naar en de hygiëne van een openbaar zwembad, maar het comfort van een zwembad is eigen huis of tuin. De Weelde Zwembaden helpt u graag naar deze droom.

Binnenzwembad Apeldoorn

Vraag vrijblijvend een brochure aan!

Buitenzwembad Zevenaar

Schakel ons in voor de aanleg van een zwembad in uw tuin in Zevenaar

Wilt u in Zevenaar de aanleg van een buitenzwembad uit handen geven aan een echte zwembadspecialist? Dan bent u bij De Weelde Zwembaden aan het juiste adres. Wij nemen ieder zwembad project op ons en verzorgen deze van A tot Z. Wij helpen u met het ontwerpen, het aanvragen van de vergunningen, het grondwerk, de bouw en de afwerking van het zwembad. Wanneer wij met uw zwembad aan de slag gaan, zorgen wij voor een stevige basis volgens de traditionele techniek. Daarnaast voorzien wij uw zwembad van de nieuwste technieken. Wilt u ons inschakelen voor de aanleg van een binnenzwembad of buitenzwembad? Neem dan contact op vanuit Zevenaar en maak direct een afspraak.

Een binnenzwembad laten bouwen

Een zwembad laten inbouwen in uw woning in Zevenaar, geeft u de mogelijkheid om thuis heerlijk te ontspannen in het water. Er komt veel kijken bij de aanleg van een binnenzwembad. Geen huis, aanbouw of bijgebouw is hetzelfde en daarom wordt het zwembad volledig op maat gemaakt. Tevens wordt de techniek aangepast op de situatie. Wij plaatsen bijvoorbeeld een installatie die de klimaatbeheersing en luchtbehandeling verzorgt. Zo wordt het voor u zowel ‘s winters als ‘s zomers fijn vertoeven in uw binnenzwembad.

almelo

Urban pool zevenaar

Speel met verschillende elementen voor een uniek buitenzwembad

U kunt ook op onze hulp rekenen tijdens de realisatie van een uniek buitenzwembad. Een buitenzwembad is een echte verrijking voor uw woning en tuin. U kunt de uitstraling van uw zwembad nog meer laten spreken door te spelen met de verschillende elementen van het zwembad. U bepaalt bijvoorbeeld zelf de vorm, zwembadrand, afmeting en de kleur van de zwembadfolie. Laat ons bijvoorbeeld een bijzonder houten zwembad maken of kies voor een aantrekkelijk zomers zwembad met een lichtblauwe folie. Wilt u ook tijdens de koude dagen in uw buitenzwembad kunnen zwemmen? Wij zorgen graag voor een zwembadoverkapping en de installatie.

Onze voordelen

Kies in Zevenaar voor onze hulp tijdens de aanleg van een binnenzwembad of buitenzwembad en geniet van de volgende voordelen:

  • Een zeer snelle bouwtijd
  • Betaal een uitstekende prijs
  • Elke afmeting kan worden gerealiseerd
  • De keuze uit verschillende inlooptrappen
  • Een ruime keuze uit verschillende kleuren

Laat ons vanuit Zevenaar weten wat uw wensen zijn, zodat we zo snel mogelijk aan de slag kunnen gaan.

Buitenzwembad Zevenaar

contact zwembad zevenaar

Maak een afspraak vanuit Zevenaar

Wilt u ons in Zevenaar inschakelen voor de realisatie van een binnenzwembad, buitenzwembad of zwembadoverkapping? Of wenst u direct een afspraak te maken? Benader ons dan via 06-12923598, mail naar info@deweelde.nl of vul ons contactformulier in. Wij komen dan graag langs een zwembad aanleggen in Zevenaar.

Back To Top